ZALOGUJ SIĘ DO KONTA ABY ZŁOŻYĆ ZAMÓWIENIE
Jeżeli nie masz u nas konta załóż kontoZALOGUJ SIĘ DO KONTA ABY ZŁOŻYĆ ZAMÓWIENIE
Jeżeli nie masz u nas konta załóż kontoZAŁÓŻ KONTO ABY ZŁOŻYĆ ZAMÓWIENIE
Odzyskiwanie hasła
Jeżeli nie masz u nas konta załóż kontoZ nami pokonanie tkanki tłuszczowej i poprawienie samopoczucia jest proste.
Za każdą dietą stoi nasz dietetyk kliniczny.
Dołącz do osób, które jedzą jak należy!
Miesiącami tworzymy diety, aby odżywić każdą komórkę Twojego ciała.
95% produktów robimy sami. Chleby, desery, mleka roślinne, sery, pasztety, kiełbasy i tak bez końca.
Mięso bierzemy z Doliny Baryczy, miód od zaprzyjaźnionych pasiek, mleko od rolników, a warzywa z lokalnych pól.
Cała nasza rodzina je Dietykietę. Dzieci, rodzice, dziadkowe, a także zespół. Nie wyobrażamy sobie działać inaczej.
Stawiamy na najwyższą jakość produktów oraz wspieramy lokalny dostawców, dlatego Dietykieta korzysta tylko z usług sprawdzonych dostawców.
Diety układamy miesiącami, a potem miesiącami je doskonalimy, poprawiając tak drobne niuanse, że prawie nikt prócz nas ich nie zauważa, ale my dzięki temu wiemy, że podążamy bezustannie ku doskonałości.
Dlaczego ten perfekcjonizm w komponowaniu diet jest tak ważny? Ponieważ chodzi o Twoje zdrowie. Chcemy, abyś był odżywiony w 100% i mógł cieszyć się zdrowiem przez całe życie.
Powiew orzeźwienia. W menu królują sezonowe sałatki ze świeżymi dodatkami, doskonałe koktajle owocowe, chłodniki jak z najlepszej restauracji. Grillowane dodatki przyjemnie podkręcają smak dań. W deserach stawiamy na delikatne i kremowe konsystencje z dodatkiem mnóstwa owoców.
Rozgrzewamy potrawami. W menu stawiamy na kremowe zupy, ciepłe śniadania z owsiankami, jaglankami, czy komosankami, sałatki z sezonowymi warzywami i kaszami, różnego rodzaju gulasze, zdrowe pierogi. Są również genialne desery, w których przemycamy warzywa (bp. brownie z fasoli).
Rozgrzewania ciąg dalszy. W menu rządzą warzywa korzeniowe, kasze, prażone nasiona, bogactwo rozgrzewających przypraw: imbir, kurkuma, curry, cynamon. Podobnie jak jesienią dbamy, aby nasze potrawy już od śniadania przyjemnie Cię ociepliły.
Zawsze stawiamy na sezonowe warzywa i owoce. Wiosną do menu wchodzi cały wachlarz nowalijek. Marynujemy rzodkiewki do sałatek, a z liści robimy wyborne pesto. Truskawki eksponujemy w koktajlach i zdrowych słodkościach. Prawda jest taka, że każde danie komponujemy z tego, co w tym czasie daje nam Matka Natura.
Wszyscy mówią, że korzystają z najwyższej jakości składników. A my to robimy. Sami pieczemy chleby, bułki, tortille, ciasta, robimy mleko roślinne. Nie korzystamy z półproduktów. Sami hodujemy kiełki, by ich nie kupować, zakwas na chleby mamy ponad dziesięcioletni. Jak cynamon, to cejloński. Jak oliwa, to z Grecji czy Włoch, jak wędzonka – to z naszej wędzarni i można by wymieniać i wymieniać…